CLUBWEDSTRIJD 23 SEPTEMBER

Inschrijvingsmoment Clubwedstrijd Nr. 3

Inschrijven is online.

Enkel voor leden van de club.

Training:

Van 14u00 tot 14u45

Start wedstrijd 

15u00 tot …….

Beste leden,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar 3 clubwedstrijden organiseren! Deze wedstrijden zullen plaatsvinden op 9 juni, 28 juli en 23 september. Het belooft een spannende tijd te worden voor ons allemaal, of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint met BMX’en.

Twee van de drie wedstrijden tellen mee voor de einduitslag, dus het is van belang om deze bij te wonen als je kans wilt maken op de overwinning. Maar maak je geen zorgen, het draait vooral om plezier en een geweldige tijd beleven met elkaar. We moedigen iedereen aan om deel te nemen, ongeacht je ervaringsniveau.

En dat is nog niet alles! We hebben ook goed nieuws voor de ouders en grootouders in onze gemeenschap. Dit jaar zullen we ook een speciale ouder en grootoudersrace organiseren, zodat ook jullie de kans krijgen om de adrenaline van het BMX’en te ervaren en met elkaar te concurreren op het parcours.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar communicatie@bmxbekaf.be. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

We hopen jullie allemaal te zien op de clubwedstrijden en de ouder en grootoudersrace. Laten we er samen een geweldige tijd van maken!

Met vriendelijke groet,

BMX TEAM BEKAF

GERELATEERD NIEuwS

Instapdagen

INSTAPDAG 24 augustus

Onze derde instapdag van 2024! Heb je zin in de leuke sport BMX en ben je 4,5 jaar, dan is dit het moment waarop jij

Nieuws

Clubkampioenschap 1

Binnenkort vindt onze 1ste clubwedstrijd plaats. Noteer vrijdag 7 juni zeker in jullie agenda!

Instapdagen

INSTAPDAG 8 JUNI

Onze tweede instapdag van 2024! Heb je zin in de leuke sport BMX en ben je 4,5 jaar, dan is dit het moment waarop jij