Lid Worden

Periode + kostprijs

Het lidmaatschap bij BMX Team BEKAF loopt over een periode van 12 maanden van 1 januari tot en met 31 december van datzelfde jaar.

De kostprijs voor 2024 bedraagt € 160 voor recreanten en vergunninghouders.  Er wordt een korting van 20€ toegekend vanaf het 2de lid binnen eenzelfde gezin. In dit lidgeld zit ook een gepersonaliseerde clubtrui inbegrepen. Recreanten worden gevraagd een recreanten vergunning te nemen bij Cycling Vlaanderen. Het lidgeld dient betaald te worden via ons rekeningnummer: BE41 0689 3961 7910.

Stap je later in, dan betaal je 80€ + 5€ per resterende maand van het jaar.  De recreanten vergunning wordt apart gestort aan Cycling Vlaanderen. Bv Als je lid wordt in juni dan betaal je € 115 (80 + (7×5€)).

Via je mutualiteit kan je jaarlijks een gedeelte van het lidgeld terugbetaald krijgen. Bij sommige mutualiteiten kan het bedrag dat je terugkrijgt oplopen tot 40€. Hiervoor kan je bij je mutualiteit een formulier aanvragen dat je invult en laat afstempelen + ondertekenen door de secretaris (of zijn vervanger) van de club.

Tegemoetkoming mutualiteit:

Hoe lid worden?

Iedereen vanaf 4,5 jaar tot … en kan fietsen is welkom. 

Ook G-sporters zijn welkom in onze club. Meer info over G-sporters kan je vinden op de Veelgestelde Vragen.

Nieuwe kandidaat-leden dienen altijd eerst aan een instapdag deel te nemen. Tijdens die eerste “training” maken jullie kennis met de BMX-uitrusting, de fiets en natuurlijk het parcours. Ook kunnen de trainers  het niveau inschatten.

Na deze instaptraining mag je nog 2 x deelnemen aan een training met de recreanten. Na de 3 “kennismaking” trainingen dien je te beslissen of je lid wil worden en dien je zelf in je materiaal te voorzien.

De eerstvolgende instapdag is op 16 maart 2024!