Ledenvergadering 12 november 13u00-14u00

Uitnodiging voor Ledenvergadering

Beste leden en ouders,

Wij nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse ledenvergadering. Dit is een bijzondere gelegenheid waar jullie stem gehoord kan worden en waar we samen kunnen bouwen aan een nog betere toekomst voor onze gemeenschap. Jullie mening is van onschatbare waarde en we hopen dat jullie aanwezig kunnen zijn.

Wat staat er op de agenda?

Bespreking van het komende jaar:

 We willen graag jullie ideeën horen over hoe we onze vereniging in het komende jaar kunnen verbeteren. Jullie suggesties en feedback zijn van onschatbare waarde.

Verbeteringsvoorstellen:

Heb je ideeën over hoe we onze activiteiten, evenementen of diensten kunnen verbeteren? Dit is de perfecte gelegenheid om ze naar voren te brengen. We moedigen creativiteit en innovatie aan!

Terugblik op het afgelopen jaar:

Laten we samen terugkijken op het afgelopen jaar. Wat is er goed gegaan en wat kan er worden verbeterd? Jullie opmerkingen helpen ons om te groeien en te evolueren.

Ruimte voor alles wat je wilt delen:

Of het nu gaat om zorgen, suggesties, complimenten of ideeën, wij staan open voor alles wat jullie graag met ons willen delen. Jullie input vormt de kern van onze gemeenschap.

 

Wanneer vindt het plaats?

Datum: 12/11/2023

Tijd: 13u00-14u00

Locatie: Zaal Bekaf

 

Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze vereniging blijft bloeien en dat we een positieve impact hebben op de levens van onze leden.

 

Met vriendelijke groet,

 

BMX TEAM BEKAF 

GERELATEERD NIEuwS

Trainingen

Winterprogramma 2023-2024

De buitentrainingen zijn dan wel gestopt, dat betekent niet dat we een hele winter stilzitten. Hierbij alvast onze winterkalender: Inschrijven zolder 14/01/2024 nog niet actief Inschrijven

Nieuws

Interclub Awards 18 NOVEMBER

 Lichtjes Training en Interclub Uitreiking op Zaterdag 18 November!  Beste fietsliefhebbers, Hebben jullie altijd al gedroomd om jullie fiets te transformeren tot een betoverend kunstwerk